×
Elikosoft
EN / MK

ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ

.NET веб програмер
Потребни Квалификации: Одлично познавање на ASP.NET C#, SQL, HTML, CSS, Javascript, JQuery, JSON, XML, Bootstrap framework. Одлично познавање на MVC, релациони бази на податоци (MS SQL, SQL, MySQL). Предност ќе имаат кандидатите со здобиени сертификати за NET Технологија. Предност ќе имаат кандидатите со работно искуство. Одлично познавање на англиски јазик. Познавање на алатка за верзионирање на софтвер (SVN,GIT,TFS). Способности за тимска работа. Одлични комуникациски вештини .

Работни задачи: Имплементација на бизнис процеси. Интеграција на елементи со кои се соочуваат корисниците развиени од страна на backend со логиката на серверот. Градење на реупотреблив код и библиотеки за понатамошна употреба. Оптимизација на апликацијата за максимална брзина и приспособливост. Имплементација на безбедност и заштита на податоците. Дизајн и имплементација на решенија. Дизајн на кориснички интерфејс. Имплементација на кориснички интерфејс.
.NET Програмер
Потребни Квалификации: Универзитетска диплома, по можност компјутерски инженеринг. Разбирање на концептите околу континуираната интеграција и континуираната испорака и искуство со имплементирање на овие концепти. Искуство со .NET и SQL (барем основите). Познавање од .PowerShell скриптирање, TFS deployment автоматизација, Docker, виртуелизација, Azure инфраструктура и deployment опции. Умешен во Git. Зголемување на ефективноста на имплементацијата на .NET апликации. Системски инженеринг вештини (вмрежување, складирање). Силен интерес за ИТ безбедност (управување со сертификати, енкрипција, итн.). Силен интерес за ИТ Операции. Познавање на англиски јазик.

Вештини и искуствa кои ќе се сметаат како предност: Искуство со TFS (Team Foundation Server). 1+ год. Работно искуство како .NET програмер.
DevOps инженер
Потребни Квалификации: Одлично познавање на ASP.NET C#, SQL, HTML, CSS, Javascript, JQuery, JSON, XML, Bootstrap framework. Одлично познавање на MVC, релациони бази на податоци (MS SQL, SQL, MySQL). Предност ќе имаат кандидатите со здобиени сертификати за NET Технологија. Предност ќе имаат кандидатите со работно искуство. Одлично познавање на англиски јазик. Познавање на алатка за верзионирање на софтвер (SVN,GIT,TFS). Способности за тимска работа. Одлични комуникациски вештини .

Работни задачи: Имплементација на бизнис процеси. Интеграција на елементи со кои се соочуваат корисниците развиени од страна на backend со логиката на серверот. Градење на реупотреблив код и библиотеки за понатамошна употреба. Оптимизација на апликацијата за максимална брзина и приспособливост. Имплементација на безбедност и заштита на податоците. Дизајн и имплементација на решенија. Дизајн на кориснички интерфејс. Имплементација на кориснички интерфејс.
QA тестер
Потребни Квалификации: Искуство со Microsoft stack. Темелно разбирање на животниот циклус за развој на софтвер (Test live cycle). Познавање на англиски јазик. Нефункционално тестирање како тестирање, оптоварување, безбедност, пенетрација. Познавање на QA методологиите и најдобрите практики. Стремеж за развивање на рамки за автоматизација (пр: Selenium). Познавање на англиски јазик.

ИСПРАТИ ГО ТВОЕТО CV ЗА РАБОТА
25 ГОДИНИ ВАШ БИЗНИС ПАРТНЕР

Види повеќе

МЕЃУНАРОДНИ СТАНДАРДИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Локација: ул."Адолф Циборовски" бр.11/2, 1000 Скопје, Македонија

Е-пошта: elikosoft@t-home.mk

Веб: http://www.elikosoft.com.mk

СЛЕДЕТЕ НЕ НА

© Сите права се заштитени 2012-2018 Еликософт |   Политика на приватност