×
Elikosoft
EN / MK

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Адреса: Ул. „Христо Смирненски“ бр. 14/3-6, 1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 (2) 3117-533
Мобилен телефон: +389 70 247-249
Факс: +389 (2) 3216-496
Е-mail адреса: elikosoft@t-home.mk

Ако имате некои прашања, можете да не исконтактирате на Skype (копче подолу) или да ни оставите коментар (во полињата од десната страна)

Skype Me™!

25 ГОДИНИ ВАШ БИЗНИС ПАРТНЕР

Види повеќе

МЕЃУНАРОДНИ СТАНДАРДИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Локација: ул."Адолф Циборовски" бр.11/2, 1000 Скопје, Македонија

Е-пошта: elikosoft@t-home.mk

Веб: http://www.elikosoft.com.mk

СЛЕДЕТЕ НЕ НА

© Сите права се заштитени 2012-2018 Еликософт |   Политика на приватност