ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ


    Тимот на Еликософт ви се заблагодарува за вашиот интерес за нашата компанија, нашите производи и услуги. Заштита на вашата приватност при користење на нашата страна и услуги е многу важна за нас. Во таа насока Еликософт ве известува дека можете да ја посетите нашата страница во било кое време без ние да прибираме ваши лични податоци.

    Ги прибираме личните податоци од Вашата посета на нашата веб- страна кои Вие доброволно ги доставувате за конкретни цели. Може да собереме некој од следниве видови на лични податоци: име и презиме, контакт телефон и е-маил. Податоците кои ги користите при тестирање на демо верзиите на софтвер ви се достапни 30 дена и потоа истите се бришат автоматски од базата на податоци.

    Не споделуваме податоци на трети лица за вас од вашата посета на нашата веб страна. Обработката на личните податоци се врши во согласност со соодветните практики за да се гарантира безбедноста, интегритетот, доверливоста и достапноста на информациите.

ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ


Оваа веб-страна користи Google Analytics. Тоа е сервис за веб-аналитика обезбеден од страна на Google Inc. Google Analytics користи таканаречени " Cookies ", текстуални датотеки кои се зачувани на Вашиот компјутер и кои овозможуваат анализа на Вашата употреба на веб-страницата. Информациите за вашето користење на оваа веб-страница, генерирани од Cookies по правило се пренесуваат на серверот на Google во САД и се меморираат. Во име на операторот на оваа веб-страница, Google ќе ги користи овие информации за да ја процени Вашата употреба на веб-страницата, да состави извештаи за активностите на веб-страницата и да обезбедува други услуги поврзани со активноста на веб-страницата и користењето на интернет.

    Резултатите на бројачите на Google Analytics (www.google.com/analytics) не се јавно достапни и служат за статистичка анализа. Политиката за приватност на Google е достапна на страницата www.google.com/privacy.

    Вработените во Еликософт гарантираат доверливост и тајност, во согласност со вредностите и правилата на компанијата, како што е опишано во Правилник за техничките и организациските мерки за обезбедување на тајност и заштита на личните податоци и согласно Изјава за тајност и заштита на обработката на личните податоци.

    Гарантираме усогласеност со важечките закони за заштита и приватност на податоците, а нашите процеси се приспособени да обезбедат ефикасни одговори на барањата за пристап и разгледување на личните податоци.

    За дополнителни информации во врска со обработката на личните податоци, контактирајте не на телефон +389 (2) 3216-497; телефон/факс +389 (2) 3216-496 и на следниов е-маил: dataprotection@elikosoft.com.mk.

25 ГОДИНИ ВАШ БИЗНИС ПАРТНЕР

МЕЃУНАРОДНИ СТАНДАРДИ

Следете не

© Сите права се заштитени 2012-2019 Еликософт |   Политика на приватност