logo1

НОВОСТИ

НОВОСТИ
Прва меѓународна конференција на црногорски менаџери за безбедност „Безбедност – предизвици и перспективи“

Овој викенд, на 20 и 21 април, во хотел „Маестрал” во Пржно, се одржа Првата меѓународна конференција на црногорски менаџери за безбедност „Безбедност – предизвици и перспективи”,