КОИ СМЕ НИЕ

25 години, Еликософт има една единствена цел: работа која гарантира квалитет. Нашата визија е да се зголемува семејството на задоволни клиенти, благодарение на продуктите кои ги пласираме.

За да се постигне успех, потребно е да постои тим кој што ќе стои зад компанијата и посветено ќе работи за нејзин напредок. Нашата компанија има тим кој што заеднички цели кон успехот. Благодарение на креативноста, задоволството и ниската флуктуација на вработени, гарантираме постојаност и континуитет во сервирање на услугите.

Изминатите години Еликософт раскажува успешни приказни, а како една од последните е ПТСПИ, градежна апликација која служи за планирање на градежни објекти во изведба и е најдобро решение за оваа област кое што се нуди во моментов на пазарот во Македонија. ПТСПИ е една од од работите на кои што сме посебно горди бидејќи е единствена од ваков тип во земјата, лесно достапна и одговорно тврдиме дека е потребна на секоја градежна компанија.

Создадовме компанија која донесе вистинска промена кај корисниците, благодарение на експертизата, производите, пласманот и достапноста . Нашата мисија досега се покажа како успешна, бидејќи успеваме да создадеме силна конекција со клиентите, но и со нашите вработени, брзина и навременост во извршување на задачите и работа по светски стандарди.

Успеваме да докажеме дека сме лидери во креирање и развој на најнапредните решенија кои ги предводат напредните информациски технологии на нашите глобални партнери во вредности за локални бизнис субјекти преку нашите професионални решенија и услуги.

Ги насочуваме нашите сили кон автоматизација и оптимизација на системските решенија во правец на интеграција со сите системи кои се дел од глобалната компјутерска мрежа.

Најголемиот успех се задоволните клиенти со кои работиме, а најдобар комплимент е нивната препорака.
Види повеќе

РЕШЕНИЈА КОИ ВИ СЕ ПОТРЕБНИ!

Наместо обезбедување на само еден производ или услуга, ние обезбедуваме најдобри и достапни решенија што одговараат и на финансиските и на функционалните барања на нашите клиенти. Нашата мисија е да обезбедиме прилагодени и употребливи решенија кои максимално ја оправдуваат инвестицијата на нашите клиенти. Нашата палета на работа опфаќа дизајн и развој на услуги кои вклучуваат веб дизајн и Веб развој со користење на веб технологии, e-commerce решенија, развој на веб апликации, мобилен веб-сајт, изработка на физибилити студии, консалтинг од областа на IT и сл.
Ние сме убедени дека можеме да Ви понудиме услуги кои Ви се потребни за подобрување на вашата бизнис конкурентност.
Нашиот тим Ви стои на располагање.

ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

25 ГОДИНИ ВАШ БИЗНИС ПАРТНЕР

МЕЃУНАРОДНИ СТАНДАРДИ

Следете не

© Сите права се заштитени 2012-2019 Еликософт |   Политика на приватност