logo1

За нас

МИСИЈА И ВИЗИЈА

30 години, Еликософт има една единствена цел: работа која гарантира квалитет. Нашата визија е да се зголемува семејството на задоволни клиенти, благодарение на продуктите кои ги пласираме.

За да се постигне успех, потребно е да постои тим кој што ќе стои зад компанијата и посветено ќе работи за нејзин напредок. Нашата компанија има тим кој што заеднички цели кон успехот. Благодарение на креативноста, задоволството и ниската флуктуација на вработени, гарантираме постојаност и континуитет во сервирање на услугите.

Изминатите години Еликософт раскажува успешни приказни, а како една од последните е ПТСПИ, градежна апликација која служи за планирање на градежни објекти во изведба и е најдобро решение за оваа област кое што се нуди во моментов на пазарот во Македонија. ПТСПИ е една од од работите на кои што сме посебно горди бидејќи е единствена од ваков тип во земјата, лесно достапна и одговорно тврдиме дека е потребна на секоја градежна компанија.

30+
Години искуство

Создадовме компанија која донесе вистинска промена кај корисниците, благодарение на експертизата, производите, пласманот и достапноста . Нашата мисија досега се покажа како успешна, бидејќи успеваме да создадеме силна конекција со клиентите, но и со нашите вработени, брзина и навременост во извршување на задачите и работа по светски стандарди.

Успеваме да докажеме дека сме лидери во креирање и развој на најнапредните решенија кои ги предводат напредните информациски технологии на нашите глобални партнери во вредности за локални бизнис субјекти преку нашите професионални решенија и услуги.

Ги насочуваме нашите сили кон автоматизација и оптимизација на системските решенија во правец на интеграција со сите системи кои се дел од глобалната компјутерска мрежа.
Најголемиот успех се задоволните клиенти со кои работиме, а најдобар комплимент е нивната препорака.

КОИ СМЕ НИЕ

Компанијата е основана во 1993 година во Скопје со цел да изработува физибилити студии и апликативни решенија од областа на банкарство, градежништво, трговија, земјоделие како и од други области, прилагодени за потребите на корисниците. Транзицијата во Македонија отвори многу нови можности.
Побарувачката на пазарот растеше во други економски полиња и ние ја увидовме можноста да делуваме и во други области од бизнисот како што е градежништво, па за таа цел се формираа два тима во компанијата и тоа IT сектор и Сектор за градежништво. Еликософт е помеѓу првите компании во регионот на Југоисточна Европа што развива и одржува високо квалитетни решенија во доменот во кој работи.
Услугите што ги нуди компанијата вклучуваат советување, планирање, изработка и обука, преку директни контакти со корисникот на информационите системи.

Еликософт е присутен на бизнис пазарот во Македонија изминативе дваесет години и во моментов брои повеќе од десет високо квалификувани и сертифицирани експерти, поделени во следниве сектори:

ISO СЕРТИФИКАТИ

ПОДДРШКА

Еликософт е посветен за обезбедување на највисок квалитет на своите услуги и нудење на сигурни услуги на своите клиенти. Од нашите почетоци, ние креираме идеално искуство и платформа со една заедничка цел: да се одржи сигурен сервис. Врз основа на нашето досегашно искуство инфраструктура, со гордост можеме да ги гарантираме услугите кои ги нудиме. Ние гарантираме дека ќе бидете во можност да не контактирате за било каков проблем на кој ќе наидете и да зборувате со вистински човек, некој кој може да одговори на вашите прашања, да го поправи вашиот проблем и да ви помогне да ги решите вашите потешкотии со кои се соочувате. За полесно и поефикасно утврдување и отклонување на проблемот користиме алатка која ни овозможува во истиот момент кога сте наишле на проблемот да се логираме на вашиот компјутер и веднаш да интервенираме. За да го постигнеме ова ниво на квалитет строго се придржуваме кон политиките и процедурите според стандардите за квалитет и за безбедност на информациите.
Дозволете ни да разговараме за тоа како можеме да Ви помогнеме вам и на вашата организација. Јавете се на +389 (2) 3117-533, send an e-mail on elikosoft@t-home.mk или пак контактирајте нè на skype на копчето подолу.
We exist for you!