logo1

Индустрија

Градежна комерција (PTSPI)

Градежна комерција (PTSPI)

Софтверскиот пакет за пресметка на трошоци и следење на проекти…

Imperial TKS Контролната апликација TKS

Imperial TKS Контролната апликација TKS

Imperial TKS Контролната апликација овозможува real-time менаџирање со: • двострана…

Софтвер за хотелско работење (HMS)

Софтвер за хотелско работење (HMS)

Софтверот за хотелско работење ја олеснува работата на рецепционерот, но…

Угостителско работење (CM)

Угостителско работење (CM)

Софтверот за угостителско работење претставува ефикасна алатка за управување на…

Софтвер за продавници (SA)

Софтвер за продавници (SA)

Софтверот за продавници е продукт за управување и контрола на…

Откуп на тутун (TR)

Откуп на тутун (TR)

Софтверскиот пакет Комерцијално работење на откуп на тутун овозможува следење…

Матично книговодство во свињарство (PRPB)

Матично книговодство во свињарство (PRPB)

Техниката и технологиите денес се силно развиени и даваат можности…

Болничко работење (HA)

Болничко работење (HA)

Овој софтверскиот пакет е прилагоден на потребите на корисникот, зголемување…