logo1

Контакт

Контакт

Ако имате некои прашања, можете да не исконтактирате на нашите телефонски броеви да ни испратите емаил или да ни оставите коментар (во формата во прилог)

Контакт Информации

Адреса

Ул. „Адолф Циборовски“ бр. 11/2
1000 Скопје, Македонија

Телефон

+389 (2) 3117-533

Мобилен телефон

+389 70 247-249

Е-mail адреса

elikosoft@t-home.mk