Отворени работни позиции

.NET Full Stack програмер
Потребни Квалификации: Одлично познавање на ASP.NET C#, SQL, HTML, CSS, Javascript, JQuery, JSON, XML, Bootstrap framework. Одлично познавање на MVC, релациони бази на податоци (MS SQL, SQL, MySQL). Предност ќе имаат кандидатите со здобиени сертификати за NET Технологија. Предност ќе имаат кандидатите со работно искуство. Одлично познавање на англиски јазик. Познавање на алатка за верзионирање на софтвер (SVN,GIT,TFS). Способности за тимска работа. Одлични комуникациски вештини .

Работни задачи: Имплементација на бизнис процеси. Интеграција на елементи со кои се соочуваат корисниците развиени од страна на backend со логиката на серверот. Градење на реупотреблив код и библиотеки за понатамошна употреба. Оптимизација на апликацијата за максимална брзина и приспособливост. Имплементација на безбедност и заштита на податоците. Дизајн и имплементација на решенија. Дизајн на кориснички интерфејс. Имплементација на кориснички интерфејс.
Доколку сакате да се придружите на нашиот тим, пополнете ја формата на десната страна и ќе бидете контактирани, или пак испратетени мејл со вапшето CV на jobs@elikosoft.com.mk

Испрати го твоето CV

25 ГОДИНИ ВАШ БИЗНИС ПАРТНЕР

МЕЃУНАРОДНИ СТАНДАРДИ

Следете не

© Сите права се заштитени 2012-2019 Еликософт |   Политика на приватност