КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Адреса: Ул. „Адолф Циборовски“ бр. 11/2, 1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 (2) 3117-533
Мобилен телефон: +389 70 247-249
Факс: +389 (2) 3216-496
Е-mail адреса: elikosoft@t-home.mk

Ако имате некои прашања, можете да не исконтактирате на Skype (копче подолу) или да ни оставите коментар (во полињата од десната страна)

Skype Me™!

25 ГОДИНИ ВАШ БИЗНИС ПАРТНЕР

МЕЃУНАРОДНИ СТАНДАРДИ

Следете не

© Сите права се заштитени 2012-2019 Еликософт |   Политика на приватност